Cautare

407 de rezultate pentru "posta maratei" (2.99 secunde)
'Stradania PD-L de a-l revoca pe pesedistul Mircea Geoana de la sefia Senatului ascunde intentia pedelistilor de a posta acolo un "presedinte de casa" care sa pregateasca distrugerea acestei Camere legislative pentru a forta impunerea unui Parlament unicameral, explica analistul politic Stelian Tanase, citat de Inpolitics.
Lucratura se vede de la o posta, iar insistenta in tot felul de explicatii ridicole este descalificanta. Povestea infiintarii unui post la Paris pentru ca "Syda s-o poata iubi pe Eba" constituie, din pacate, doar un episod pitoresc dintr-un sindrom de mare gravitate pentru situatia generala din tara.
Ultimele sale prestatii spulbera acest mit, inventat - se vede de la o posta - de mogulii de presa si tonomatele acestora, special pentru a-l discredita!...
A stabilit normative ca la el acasa, la coasa, pe unde nu trec decat o data pe saptamana posta si politaiul.
Telespectatorii au posibilitatea de a posta intrebari pentru presedintele Traian Basescu pe pagina de internet a televiziunii publice, acesta urmand sa raspunda la o parte dintre ele in cadrul "Editiei speciale" de miercuri.
Marsavia cu arestarea lui Diaconescu miroase a bluff ieftin de la o posta. Diaconescu este un mistocar nesimtit care stie sa prosteasca poporul la fel de bine ca Base.
Solicitantilor nu li se va trimite nicio instiintare prin posta sau prin e-mail. Mesajele primite prin e-mail care pretind ca un solicitant a castigat la Loteria Vizelor si va primi un numar de serie pentru un pasaport sau ca a castigat o suma de bani sunt escrocherii.
Cateva voci s-au facut, totusi, auzite la masa discutiilor, criticand decizia liderului Senatului, Mircea Geoana de a posta pe site-ul personal detalii despre campania electorala din 2009.
Plenul a adoptat un singur amendament, al deputatului PDL Petru Calian care prevede ca Posta Romana va primi un comision negociabil de pana la 1,05% din valoarea drepturilor de asistenta sociala pe care aceasta companie le va livra la domiciliul beneficiarilor in 2011.
PDL va incerca sa ia din nou fata electoratului cu aceleasi diversiuni uluitoare, pe care deja a reinceput sa le si testeze - privind pericolul comunist, spaima unor noi mineriade, hraparetii moguli care vor sa ia sarea si posta de la popor s.a.m.d.
Inpolitics informeaza: Premiera: PSD ameninta cu boicotul alegerilor Social-democratii nu vor mai participa la alegeri daca Guvernul va institui sistemul evident de fraudare a votului din strainatate, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD.
Putem discuta de privatizare la termocentrale, sunt de acord sa vindem actiuni la Posta Romana, fara sa vindem neaparat pachetul national.
"Chestia asta cu vamile, ca numai asa pot sa-i spun, miroase de la o posta a conflict deschis in PDL.
Reprezentantii Politiei Capitalei pot posta toate informatiile de interes public pe cele doua retele sociale de comunicare. De asemenea, utilizatorii vor primi raspunsuri imediate la orice intrebare.
Si cum dupa cum prostul obicei in societatea romaneasca este ca eticheta "societate civila" sa fie egala ca si continut cu ONG-urile, evident ca PDL - prin tatucul lor - ar posta in CSM, viitor CIM, un papusar dintre ONG-istii care, in marea lor majoritate, urmaresc doar sa toace bani din diverse surse netransparente sub stindardul patriotismului pierdut si regasit.
Cum tinea candidatul Basescu spada in mana si lupta cu mogulii care doreau sa fure sarea si posta. Cat de ironic suna astazi acest slogan.
"Si la Giurgita am inteles ca ar fi probleme, pentru ca primaria de acolo nu ar avea deschisa partida de curent, ea luand energie electrica de la posta, contra cost, evident.
in toate judetele toate inspectoratele de invatamant, in majoritatea judetelor directiile silvice - padurari, in toate judetele fara exceptie postasii, directiile judetene de posta, in destul de multe judete politia.
Manfred Grund s-a intrebat daca nu pot si moldovenii de pe ambele maluri ale Nistrului sa faca o astfel de declaratie! Ticalosia neamtului si jocul sau pro-rusesc se vad de la o posta.
In 2009, cersind voturile pentru al doilea mandat, in loc sa vorbeasca despre ce a facut, efectiv, in primul mandat si sa prezinte poporului un raport al activitatii sale, speria lumea cu venirea comunistilor si cu mogulii care, daca nu va fi el reales, vor fura sarea si posta.
google-analytics.com